UPS Tu'uina atu le Laasaga Soso'o ile Smart Package/Smart Facility Initiative ma le RFID

O loʻo fausia e le kamupani vaʻaia le RFID i totonu o le 60,000 taʻavale i lenei tausaga-ma le 40,000 i le tausaga a sau-e otometi ona iloa le faitau miliona o afifi faʻailoga.
O le fa'asalalauina o se vaega o le va'aiga a le kamupani i le lalolagi atoa i afifi atamai e feso'ota'i ai lo latou nofoaga a'o latou fealua'i i le va o le va'a ma lo latou taunu'uga.
A maeʻa ona fausia le RFID faitau galuega i le sili atu i le 1,000 faʻasalalauga i luga o lana fesoʻotaʻiga, suʻesuʻeina le faitau miliona o "faʻamatalaga atamai" i aso uma, o loʻo faʻalauteleina e le kamupani faʻatautaia o le lalolagi UPS lana Smart Package Smart Facility (SPSF) solution.

O lo'o fa'agasolo le UPS i lenei taumafanafana o le fa'aauupegaina uma o ana loli enaena e faitau ai pusa fa'ailoga RFID. E tusa ma le 60,000 taʻavale o le a alu faʻatasi ma tekinolosi i le faaiuga o le tausaga, ma le isi 40,000 o loʻo oʻo mai i totonu o le polokalama i le 2025.

O le taumafaiga a le SPSF na amata a'o le'i o'o mai le fa'ama'i i fuafuaga, fa'afouga ma le fa'ata'ita'iina o afifi atamai. I aso nei, o le tele o fale UPS ua faʻapipiʻiina i le RFID faitau ma faʻailoga o loʻo faʻaogaina i afifi pe a mauaina. E feso'ota'i ta'i igoa ta'itasi i fa'amatalaga autu e uiga i le mea e alu i ai le afifi.

O le averesi UPS fa'avasegaina fale e tusa ma le 155 maila o fe'avea'i fusipa'u, fa'avasega e silia ma le fa miliona afifi i aso uma. Ole fa'agaioiga fa'alelei e mana'omia ai le mata'ituina, ta'avale ma le fa'amuamua o afifi. E ala i le fausiaina o le RFID sensing technology i totonu o ona fale, ua faʻaumatia e le kamupani le 20 miliona faʻataʻitaʻiga faʻailoga mai galuega i aso uma.

Mo le pisinisi RFID, o le tele o pusa o le UPS e lafo i aso uma e mafai ona avea ai lenei fuafuaga ma faʻatinoga sili ona tele o le UHF RAIN RFID tekonolosi e oʻo mai i le taimi nei.

1

Taimi meli: Iul-27-2024