Tekinolosi RFID i le tulaga o lavalava talosaga

O le fanua lavalava e iai tulaga faʻapitoa i le faʻaaogaina o tekinolosi RFID ona o ona uiga o faʻailoga faʻapipiʻi tele. O le mea lea, o le fanua lavalava efaʻapea foʻi ma se faʻaaogaina lautele ma matua o le tekonolosi RFID, lea e taua tele i le gaosiga o lavalava, fale teu oloa ma logistics, ma faʻatau.

I le soʻotaga gaosiga o lavalava, pe o le puleaina o meafaitino mataʻutia, mataʻituina o le gaosiga poʻo le tulaga lelei o oloa, e faʻaalia uma ai le taua.o le RFID talosaga fou.

I le puleaina o meafaitino, mai le faʻatauga o meafaitino mata, o vaega taʻitasi o meafaitino ua faʻapipiʻiina i se RFID tag, lea e faʻamaumau manino ai lona faʻatau,vaega, mea, lanu ma isi faʻamatalaga. Pe a teu faleteuoloa, e vave ona faitau le igoa i le RFID faitau e ausia ai le resitalaina o faleteuoloa ma faʻavasegaina.teuina o mea mata, ina ia i le faagasologa o le gaosiga, o le faaaogaina o mea mata e mafai ona siaki i le taimi moni, ia mautinoa le saʻo o mea, e aloese mai letupuga o meafaitino leiloa ma faamatalaga sese.

I le mataʻituina o le gaosiga, o loʻo faʻapipiʻi le faitau RFID i luga o nofoaga taʻitasi i luga o le laina gaosiga, pe a oʻo atu vaega o lavalava e faʻapipiʻiina i pine RFIDnofoaga o soʻotaga taʻitasi, e otometi lava ona faitau ma faʻamaumau e le tagata faitau le alualu i luma o le gaosiga, faʻasologa o faʻasologa ma isi faʻamatalaga, lea e fesoasoani e suʻe ai le fagu i legaosiga i le taimi, fetuunai le fuafuaga o le gaosiga, ma faʻaleleia le gaosiga lelei.

E tusa ai ma le tulaga lelei o le suʻeina, o le igoa o laʻei taʻitasi o loʻo tusia ai faʻamaumauga saʻo o le faagasologa atoa o le oloa mai le faʻatauga o mea mataʻutia i le gaosiga mafaiga. O le taimi lava e maua ai e se oloa se faʻafitauli lelei, e mafai ona vave suʻeina le fesoʻotaʻiga faʻafitauli e ala i le faitauina o faʻamatalaga atoa o le vaavaaiga o le igoa, e pei o le suʻeina.toe fo'i i se vaega fa'apitoa o mea mata'utia, se fale gaosi oloa po'o se fa'alapotopotoga, ina ia mafai ona faia ni fa'aleleia atili e fa'aitiitia ai tulaga lamatia.

1202014

Taimi meli: Sep-13-2024