fa'ailoga rfid - pepa fa'ailoga eletise mo pa'u

Faatasi ai ma le tele o faʻatauga ma faʻaoga o taʻavale eseese, o loʻo faʻateleina foi le numera o paʻu. I le taimi lava e tasi, o pa'u o ni mea taua fa'aagaga fa'aagaga mo le atina'e, ma o poutū o nofoaga lagolago i pisinisi tau felauaiga. I le avea ai o se ituaiga o oloa saogalemu fesoʻotaʻiga ma mea faʻaagaga faʻaagaaga, o paʻu e iai foʻi faʻafitauli i le iloagofie ma le puleaina o auala.

Ina ua maeʻa le faʻatinoina aloaia o le fa "Radio Frequency identification (RFID) faʻailoga faʻaeletoroni mo paʻu" tulaga faʻamaonia faʻamaonia e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi, latou te taʻitaʻia le faʻaogaina o tekonolosi RFID, Initaneti o Mea, ma tekonolosi Initaneti feaveaʻi, o lea. o ituaiga uma o faʻamatalaga e uiga i le taamilosaga o le olaga o paʻu taʻitasi o loʻo teuina i totonu o faʻamaumauga o atinaʻe, ma faʻatautaia faʻamatalaga o le gaosiga o paʻu, teuina, faʻatau, siaki lelei ma isi fesoʻotaʻiga ua iloa.

E mafai e faʻailoga eletise paʻu ona foia faʻafitauli o loʻo feagai ma le faʻagasologa o le faʻamaoniaina o le paʻu ma le suʻeina, i le taimi lava e tasi, e mafai ona tusia faʻailoga paʻu RFID i faʻamaumauga o paʻu paʻu, faʻatauga faʻatau, faʻaoga faʻamatalaga, toe faʻaleleia faʻamaumauga, ma isi, ma e mafai ona aoina ma faitau faʻamatalaga talafeagai e ala i le faʻamau i soʻo se taimi, ona tuʻufaʻatasia lea ma le polokalama faʻatonutonu e fetaui, e mafai ona e ausia le faʻamaumauga ma le traceability o faʻamaumauga o le taamilosaga o le olaga paʻu.

Fa'ailoga pa'u (1)
Fa'ailoga pa'u (2)

Taimi meli: Me-25-2024