Kāleka NFC a me ka hōʻailona

ʻO ka NFC kahi ʻāpana RFID (hōʻike i ka radio-frequency) a me kahi ʻāpana Bluetooth. ʻAʻole like me RFID, hana nā hōʻailona NFC ma kahi kokoke, hāʻawi i nā mea hoʻohana i ka pololei. ʻAʻole koi ʻo NFC i ka ʻike a me ka hoʻonohonoho pono ʻana e like me ka Bluetooth Low Energy. ʻO ka ʻokoʻa nui ma waena o RFID a me NFC ʻo ke ʻano kamaʻilio.

Hoʻokahi wale nō ala kamaʻilio ʻana i nā tag RFID, ʻo ia ka mea e hoʻouna ʻia kahi mea RFID i kahi hōʻailona i kahi mea heluhelu RFID.

Loaʻa i nā mea NFC kahi hiki ke kamaʻilio hoʻokahi a me ʻelua ala, e hāʻawi i ka ʻenehana NFC i ka lima kiʻekiʻe i nā hihia hoʻohana kahi e hilinaʻi ai nā hana i ka ʻikepili mai nā mea ʻelua (e laʻa, uku kāleka). Hoʻohana ʻia nā ʻekepeke kelepona e like me Apple Pay, Samsung Pay, Android Pay, a me nā hoʻonā uku hoʻopili ʻole ʻia e ka ʻenehana NFC.

Noʻonoʻo Hāʻawi i nā kāleka PVC NFC / kāleka lāʻau / pepa pepa / PVC tag a hiki ke hoʻokō i kāu mau noi maʻamau e like me ka nui o ka mea, paʻi, hoʻopili a pēlā aku. Welina mai e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou e kiʻi i nā laʻana manuahi a hoʻomohala i kāu ʻoihana!

62
23

Ka manawa hoʻouna: Jun-24-2024