National supercomputing internetplatform officielt lanceret

Den 11. april, på det første supercomputing-internettopmøde, blev den nationale supercomputing-internetplatform officielt lanceret og blev enmotorvej for at støtte opførelsen af ​​det digitale Kina.

Ifølge rapporter planlægger det nationale supercomputing-internet at danne et effektivt datatransmissionsnetværk blandt computerkraftcentrene,og at opbygge et nationalt integreret computerkraftplanlægningsnetværk og et applikationsorienteret økologisk samarbejdsnetværk.

Indtil nu har den nationale supercomputing-internetplatform etableret et operativsystem, der forbinder mere end 10 computerkraftcentre ogmere end 200 tekniske tjenesteudbydere såsom software, platforme og data, mens de etablerer kildekodebiblioteker, mere end 3.000 kildekoderdækker mere end 1.000 scenarier i mere end 100 brancher.

Ifølge den officielle hjemmeside for National Supercomputing Internet Platform danner supercomputing-internettet ikke kun en effektiv datatransmissionnetværk mellem computerkraftcentrene. Det er også nødvendigt at bygge og forbedre et nationalt integreret computerkraftplanlægningsnetværk og etøkologiske samarbejdsnetværk for supercomputing-applikationer, forbinde udbud og efterspørgsel, udvide applikationer og fremme økologien, opbygge en nationalbase af avanceret computerkraft, og yde stærk støtte til opbygningen af ​​digital Kina.

12

Indlægstid: 25. september 2024